Намери ни
To Top

С познатата кариера на Меси е свършено! Сензационно решение променя всичко

С познатата кариера на Лионел Меси в Барселона е свършено. Сензационно решение, ще промени всичко за Лео. Новината е разпространена от авторитетното издание goal.com. Медията, навлиза в интересен анализ и посочва ход, който може да се окаже ключов за съвременния футбол.


След изтичането на наказанието на Луис Суарес, наставникът на Барса Енрике обмисля да премине към революционна крачка.

Считаният от мнозина за най-добър футболист в света Лионел Меси е пред смяна на поста. Луис Енрике може да наложи схема, в която централен нападател е Суарес, а крила са Педро и Неймар.

Меси пък ще заеме ролята на плеймейкър. Така след години като нападател Лео може да премине в халфовата линия, ставайки култова 10-ка. Техническите възможности на Лионел са неограничени и се счита, че ще бъде перфектният плеймейкър за Барселона в следващите години.

Разбира се революционната промяна в схемата на каталунците може да се случи, ако Меси се съгласи да не бъде головата машина и 9-ка на Барса, а човекът, който гради почти всички атаки на каталунците.

Как ще се развие ситуацията, предстои да разберем? Схема с Лео Меси като 10-ка би хванала неподготвени всички съперници на Барселона през втората половина на сезона.

Ощр от категория Анализ