Намери ни
To Top

Безмилостен! Ето какво направил Ван Гаал в съблекалнята след 3:5 от Лестър

Английският гранд Манчестър Юнайтед започна кошмарно втори пореден сезон, макар начело да застана обещаващият бронзов медалист от Бразилия Луис ван Гаал. Командата на холандския наставник вчера неочаквано се срина срещу Лестър с 3:5, след като повеждаше на 2 пъти с 2 по гола разлика.

Срамният обрат срещу непретенциозния новак остави Манчестър Юнайтед в долната част от таблицата, но и извадил Ван Гаал извън кожата му. Мениджърът, който държал на сплотеността и добрия колектив, крещял като обезумял в съблекалнята, предава журналистът на „Скай Спортс“ Иймън Холмс.


Опитният специалист решил веднага да направи разбор на грешките и не спестил критики на висок тон към нито един от подчинените си.

Иначе след края на мача Ван Гаал видимо не бе на себе си и каза пред камерите, че няма обяснение за случилото се, но все пак се сдържа пред журналистите. Преминалият покрай съблекалнята на Юнайтед Холмс обаче разкрива подробности: „Минах покрай съблекалнята им и… Нека го кажа така: радвам се, че не бях на мястото на играчите на Манчестър Юнайтед. Чуваха се крясъци и общо взето, беше доста шумно“.

Ощр от категория Анализ