Намери ни
To Top

Култов коментар: ето на какво приличал мачът ЧМ – ЦСКА

Култова коментар за вчерашното равенство между Черно море и ЦСКА направи бившият защитник на червените и настоящ на моряците Михаил Венков. Опитният краен бранител заяви, че дербито от 8-ия кръг на „А“ група приличало на мач между Сток Сити и Уигън.
„Стана мач като Стоук Сити – Уигън, ритане нагоре”, заяви Венков, но после уточни, че се шегува. „Доволни сме от точката.

Излязохме с друга нагласа – да се надиграваме и ако можем да спечелим, но този резултат ни удовлетворява. Бяхме неуверени, нямахме и ситуации за гол, футболът е игра на грешки. Даже накрая имахме ситуация, в която при по-добро изиграване, можехме да победим. На Черно море целта е пъравта шестица, но трябват победи. Само с победи се излиза от тежката ситуация. Всички го осъзнаваме това”
, коментира Мишо, който бе спряган за завръщане на „Армията“ преди началото на сезона.
Както вероятно знаете, Сток Сити е известен с най-шумния стадион в Англия – „Британия Стейдиъм“, където гостите печелят рядко, както и с твърдата си игра. Един от често използваните прийоми за достигане до голови положения пък беше типичният „английски тъч“. Уигън, който вече не е част от елита, в продължение на няколко години геройски бранеше мястото си сред най-добрите, като стадионът в малкото градче се ползваше и за ръгби срещи.

Ощр от категория Анализ