Намери ни
To Top

Меси: От Левски ме подведоха

„И аз не разбрах какво точно стана. Уж от Левски имаха голямо желание да ме привлекат и да бъда основен играч, но явно някъде нишката се скъса и аз още си задавам въпроси „Защо?“, „Как и какво се обърка?“ За месец и половина нещата както бяха от едната страна на монетата, така се озоваха от другата. Със сигурност ръководството на Левски ме подведе сериозно. Имам много за какво да съжалявам, че приех тази възможност, за-щото досега нещата в кариерата ми вървяха стремглаво нагоре – стигнах до националния отбор…“ Това заявява  в интервю за в.


„Тема: Спорт“ бившият футболист на Левски и Славия Радослав Димитров, известен с прякора Меси. Защитникът говори преди най-старото столично дерби, в което ще се изправят два тима, в които не вижда бъдещето си. БГ Меси очаква атрактивен двубой, в който нямало да бъде изненада, ако Славия пак поднесе изненада, като при равенството 1:1, което лиши сините от 27-мата титла преди един сезон.

Ради е учеден, че само за 45 дни се е оказал в тежест на Левски и след по-малко от месец и половина е разтрогнал договора си със сините по взаимно съгласие. „Така са преценили, така са направили в Левски. Яд ме е, че не можах да се докажа на Герена. Реално и за двете страни беше ясно, че нещата не отиват на добре. Затова с Георги Иванов решихме да си стиснем ръцете и да продължим по собствения път. Учудих се донякъде, защото точно той ми звънна, когато стана ясно, че няма да продължа със Славия и се разбрахме много бързо. Но явно за 45 дни както съм бил нужен на Левски, така се е оказало, че съм в тежест. Най-вече аз не исках да продължаваме така, защото съм на 26 години и искам да играя. Няма закъде да бъда резерва. Желанието ми е да се развивам, а това няма как да се получи, когато съм на пейката“, обясни напускането на „Герена“ Димитров. Той отказа да коментира думите на вече бившия наставник на славистите Милен Радуканов, че не отговарял на амбициите на клуба, като само намекна да се отправи поглед към класирането, в което най-старият столичен клуб е предпоследен.

Ощр от категория Анализ