Намери ни
To Top

Петричев: Жалгирис е коварен съперник и трябва да сме изцяло концентрирани

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви пред журналисти на летище Варна, преди тимът да замине за Литва за гостуването на Жалгирис от втория предварителен кръг на Шампионска лига, че разградчани са мотивирани за предстоящия мач, а целите на „орлите“ са отдавна поставени и се работи в тази посока. „Момчетата са доста мотивирани, защото знаят каква е целта и какво е да се играе в Шампионската лига. Жалгирис е един коварен съперник. Трябва да сме изцяло концентрирани за мачовете с тях.


Като цяло нашата цел е влизане в групите на Шампионската лига. Целта е поставена отдавна и целенасочено работим в тази посока“.

Петричев коментира и ремонта на „Лудогорец Арена“, като успокои, че ще бъдат изпълнени поставените срокове. „Ремонтът върви с доста сериозни темпове. Хората работят денонощно. Ще успеем да се вместим в сроковете. По-важното е отборът да успее сега. Тогава всички ще имаме поводи за много емоции. Дали ще домакинстваме по-нататък в София или Разград няма да има толкова голямо значение. Сега важното е отбора да се класира“.

Ощр от категория Шампионска лига