Намери ни
To Top

Истината лъсна: Скрит подъл мотив на ПП-ДБ взел главата на Росен Желязков

„Няма как да се съпоставят ситуациите с Никола Минчев и тази с Росен Желязков. Вчерашната драматургия беше излишна.

Той е балансиран човек, добре се справяше с работата, търпеше приумиците и прищевките на ПП-ДБ, буташе напред реформите в Конституцията и помощта за Украйна“. 

Това заяви в ефира на Нова тв зам.


-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„Човек в оставка от месеци, му се обажда някой да си оттегли оставката, след като е започнато обсъждането. Истинската причина за драматургията със свалянето на Желязков е, че ПП-ДБ търсят кризисен пиар, за да излязат от историята с пудела„, заяви предложенията преди време за служебен външен министър. 

„Излезе информация, че при Асен Василев в Министерство на финансите (МФ) въпросните контрабандисти са влизали няколко пъти, без да се регистрират официално“, добави той.

По думите му се чуват неща, които притесняват ГЕРБ по темата с митниците.

„ПП-ДБ се залепиха отново с БСП, разчитаха на гласовете на „Възраждане“ и „Има такъв народ“ (ИТН). Тази нова сглобка вече започва да дава своите резултати“, смята политикът ГЕРБ. 

„На ПП-ДБ си им е по-удобно при контрабандистите и комунистите“, добави още той.

„Пеевски е председател на ДПС. Това е легитимна българска партия, която получава гласовете на българските граждани.

Това, което издигна ПП-ДБ, ще ги свали, ако не се усетят каква е действителността. Мисля си, че те оглупяват“, коментира Митов. 

„ПП-ДБ вече няма легитимност да действа от позицията на морален авторитет. То се вижда вече, че неморалните действията не могат да бъдат скрити и покривани.

Това с пачките, пуделите и Бойко Рашков не могат да го скрият, колкото и опити да правят за това и колкото и да сменят публичната тема. Те започват да стават неприемливи“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

„Президентът Радев си чете Конституцията както на него му изнася. Борисов беше казал, че няма против да съм външен министър, защото българският интерес и българската външна политика е по-важна от партийния интерес“, каза Митов относно кандидатурата му за поста за външното ведомство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Ощр от категория