Намери ни
To Top

Антонио Вутов: Трябва да довършим започнатото

„Отиваме в, Черна гора, за да завършим започнатото. Трябва да §С(обедим отбора на Сутиеска и няма как да подценим противника. Това е мач от Лига Европа и не можем да говорим за никакво подценяване“, обяви Антонио Вутов преди заминаването на Левски за Черна гора вчера. На въпрос какви са приоритетите на „сините“ в двубоя довечера Вутов отговори: „Първо да изпълним тактическите указания и това е най-важното.


След това трябва да бъдем максимално концентрирани. Не мислим за следващия съперник Хайдук (Сплит). Имаме важен мач със Сутиеска и след това ще се настройваме за Сплит. Да, Левски не е елиминирал противник от доста време, но отиваме в Черна гора, за да променим негативната серия“.

Левски поведе рано в първата среща, което до голяма степен улесни задачата с приличната победа от 3:1.

„Разбира се, това е най-важното – да отбележим гол и да намалим напрежението. Няма значение дали аз ще вкарам или някой друг. Отборът все още не е сработен на 100 процента. Трябва ни повече време, с всеки мач, с всяка тренировка се сработваме. За три седмици няма как да стане някаква страшна сработка“, призна преотстъпеният от Удинезе „син“ кадър.

„При гостуването в Черна гора ще бъде важна подкрепата на феновете за отбора. Ще бъде хубаво те да са там и ние да ги зарадваме с добър резултат.

Имаме поставени тактически указания и трябва да ги спазваме, имаме си някакъв план и той трябва да бъде реализиран в мача. 3:1 не е толкова удобен резултат, защото гол на Сутиеска ще отвори мача. Трябва да бъдем концентрирани и да играем на предела на възможностите си. Не мисля, че има проблем от евентуална липса на опит. Не знам дали е така, но излизаме за победа. В отбора не виждам липса на опит и липса на каквото и да е. А и който е в Левски, значи има качества“, завърши Вутов пред медиите преди да се качи на клубния автобус и да тръгне за летището.

Ощр от категория Футбол