Намери ни
To Top

Кънев и Тодоров още са заместници на Лазаров

Петър Кънев и Иван Тодоров все още не са изключени от Управителния съвет на федерацията по волейбол. Нещо повече двамата продължават да се водят заместник-председатели на Данчо Лазаров.
Това показа справка на “Тема Спорт”, направена в Агенцията по вписванията на България. Според нея разжалваните преди близо година доскорошни най-близки хора на Инжинера в централата трябва да продължават да взимат участия в Общите събрания и сбирки ни УС.


Те обаче не са били поканени да направят това в Казанлък, където преди няколко дни постът на Владимир Николов ката генерален секретар бе закрит, след което бившият капитан на националния отбор обяви, че повече няма да бъде част от ръководството на БФ Волейбол.

Кънев и Тодоров бяха освободени от Управителния съвет на федерацията на 15 юни миналата година. Това се случи на Общо събрание, на което срещу двамата гласуваха 56 и 55 от членовете на централата. На тяхно място бяха включени Васил Аргиров (президент на Казанлък) и Красимир Илиев (шеф на Черно море). Последният така и не е бил махан, така че неговото присъединяване бе чиста проформа. Самият Аргиров също не присъства в актуалната справка в Агенцията по вписвания, което към момента не е много ясно как би се тълкувало при евентуален иск или оспорване на дадено решение.

Ощр от категория Волейбол