Намери ни
To Top

Николай Митов: Не пазят персонално дори Меси, та Камбуров ли?

Треньорът на Левски Николай Митов обяви, че отборът му не се плаши по никакъв начин от Мартин Камбуров. Нападателят на Локо (Пд), който е големият душманин на „сините“ в последните години, се завръща на „Герена“ за пореден път и обещава да е опасност номер 1 в състава на „черно-белите“ Въпреки това оба че Ники Митов обяви, че не предвижда никакви по-специални мерки за опазването му. „Добър футболист е Мартин Камбуров. Голмайстор, нормално е да е опасен.


В съвременния футбол никой не се пази персонално, дори и Меси не го пазят така, та Камбуров ли?“, започна Митов.

„Тази седмица на облекчен режим тренираха Костадинов, Минев, Сашо Александров -централният защитник. Имам още време до мача. Надявам се да мога да ги ползвам. Но това го има във футбола. Аз съм реалист и затова казвам, че гледам мач за мач. Сметки няма какво да правим. Важно е във всеки мач да взимаме максимума. Левски трябва да е колкото се може по-напред в края на сезона“, продължи Митов.

„С моите колеги бяхме да гледа ме Локо (Пловдив) и Лудогорец. Играем с двата състава последователно. Локо има добри изпълнители в атака и в дефанзиен план. Ще търсим как да ги изненадаме. Запознат съм добре. Познавам Локомотив. Притеснява ме, че трудно отбелязваме. Не се тревожа дали гостуваме или сме домакини. И двата мача, които загубихме като гости, стояхме добре. Давам пример с мача с ЦСКА-София, където се търси повече резултат. Ако съм честен обаче, в последния мач с Черно море стояхме по-добре игрово, дори най-добре под мое ръководство, но не отбелязахме головете си. Но няма да ме заблуди една загуба. Далеч сме от това, което искаме, но няма да правим трагедии и от едно поражение. Предпочитам да сме пред наши фенове и пред пълен стадион. Това може да стане с добра игра и резултати. Но не се притеснявам да играем и като гости“, завърши Митов.

Ощр от категория Анализ