sportove.net

На „Армията” обявиха раздяла с футболисти

ЦСКА-София със сигурност ще се раздели с някои от футболистите, които бяха част от състава на тима през есенния полусезон. Това обяви наставникът на отбора Стамен Белчев. Треньорът направи интересно изказване по повод капитана на червените Борис Галчев. Според Белчев не Гриша Ганчев, а той ще има последната дума дали да остави или освободи опитния халф.


Както е известно, преди няколко месеца Галчев бе отстранен от първия тим по изрична заповед на собственика на ЦСКА-София, който обяви, че го зачерква с дебелия флумастер.

„Със сигурност ще се разделим с някои от футболистите. Днес ще са тук, но до края на седмицата ще има яснота. Нека видим кого ще привлечем и след това ще решим. След 2-3 дни ще има по-голяма яснота на кои футболисти няма да разчитаме. Галчев днес трябва да е тук. За него ще преценим. Изцяло отговорността е моя. Мога да чуя мнението на много хора, но накрая аз ще реша”, категоричен е Белчев.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.