Намери ни
To Top

Моу: Обичам да работя по Коледа

„Семейството ми е щастливо, макар да не е с мен по празниците, защото ме познава и е наясно, че аз обичам работата си.”

Така Жозе Моуриньо коментира факта, че вместо да прекара последните дни от годината с най-близките си, той ще подготвя футболистите на Манчестър Юнайтед за предстоящите пет срещи през следващите две седмици. „Червените дяволи” приемат Съндърланд в понеделник, в събота са домакини на Мидълзбро, а на втори януари гостуват на Уест Хем в Лондон.

„Хубаво е, че даваме на феновете нещо, което те искат и то по време, в което никой друг не го прави.


За мен е страхотно, че работя по Коледа”, посочи Моуриньо, след което бе запитан дали френският халф Морган Шнайдерлен е подал молба за трансфер. 27-годишният халф бе купен от Саутхемптън по-миналото лято срещу 35 млн. евро, но така и не успява да се наложи на „Олд Трафорд”.

„Да, той е много честен и открит човек, страхотен професионалист. Наистина дойде при мен и ми сподели, че би желал да си тръгне. Той не играе много при мен, така че нямам право да го спра. Отговорих му, че ако пристигне оферта, която удовлетворява клуба и самия него, то аз няма да правя никакви пречки.”

За контузиите в лагера на Манчестър Юнайтед:

„Радващото е, че проблемите ни намаляха. Ерик Бейли е на линия, скоро това ще важи и за Люк Шоу, а и за Мхитарян. Имахме труден период, с много травми, но за щастие той е зад гърба ни.”

Ощр от категория Футбол