Намери ни
To Top

СТРАШЕН СКАНДАЛ: Диана Любенова лъсна в тройка с двама мъже! Вижте как я обладават в домашното клипче (18+)

Откакто откри любовта и се задоми, Диана Любенова се промени коренно. В момента актрисата води собствена рубрика в съботно-неделния блок на бТВ. Знойната актриса роди дете на американския продуцент Лес Уелдън. Откакто стана майка тя е не само по-премерена в думите си, но и в своите действия.


Животът, който е водила на младини, е повече от скандален. Диана Любенова разкри, че на 17 години е имала едновременно контакт с двама мъже. Тя разкри, че го е направила от любопитство, но никак не й е харесало и повече не е повторила.

На тази възраст тя е била интимна с мъж за пръв път. Партньорът на Диана Любенова бил по-голям от нея с 4 години. Връзката им приключила след въпросната вечер. Диана Любенова признава, че не съжалява за избора си й е била влюбена в първия си партньор.

Тя разказва, че преживява много трудно всяка раздяла и не се впуска в нова връзка веднага, след като е приключила предната си.

Диана Любенова разкри, че най-дългият период, в който е била без мъж до себе си, е половин година.

Актрисата пази скандалните си подвизи, запечатани на видео записи. Тя не крие факта, че е била близка с мъже, с които не е имала връзка, пише Хот арена.

Източник: razkritia.com

Ощр от категория Акценти