Намери ни
To Top

Левски направи нещо забравено! Титлата е тяхна

В Левски явно добрите времена се завръщат. Тази зима „сините“ направиха нещо отдавна позабравено, но този път ясно демонстрираха, че ще гонят титлата с всички сили. С привличането на Бабатунде Аденижи разходите на Левски за зимна селекция надхвърлиха 1 милион лева. Сумата включва не само трансферни суми, а и комисиони на мениджъри плюс пари еднократно за подписите на футболисти.


По-рано сините привлякоха Александър Александров, Сърджан Лукин, Джъстин Менголо, Франсис Нар, Мехди Бурабия и Венцислав Христов. По неофициална информация нигерийският Съншайн Старс ще получи 200 000 долара за Аденижи. Нападателят става 16-ият, който ще играе на върха на синята атака след раздялата с Гара Дембеле през юни 2011 г.

Клубът не беше плащал трансферна сума в последните трансферни прозорци. През този обаче шефовете отпуснаха средства, за да може Левски да се пребори, ако не за титлата, то поне за квота за Лига Европа. Парите трябва да бъдат избити от успешно представяне в евротурнирите през лятото или от продажба на играч, съобщи trud.bg.

Ощр от категория Тема на деня