Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/Untitled3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стадион за 6 милиона лева остана без отбор, ето подробности за странния случай – Sportove
Намери ни
To Top

Стадион за 6 милиона лева остана без отбор, ето подробности за странния случай

Докато повечето отбори в България играят на остарели съоръжения, то стадион за 6 милиона лева ще пустее. Ето и подробности за странния случай.

Тича (Долни Чифлик) прекратява участието си в Североизточната В група, след като президентът на клуба Лъчезар Радев внесе официално писмо в зоналния съвет на БФС-Варна. Причината за отказа на отбора от Долни Чифлик е липсата на финанси в клуба, както и нежеланието на местната община да помага на клуба.


Участието си в местните шампионати спират и всички юношески формации на клуба.

Това е втори клуб от състава на Североизточната В група, който прекратява участието си тази зима след състава на Бенковски (Бяла).  Тича (Долни Чифлик) завърши на шесто място след първата половина на сезона в Североизточната В група, а през последните години се утвърди като един от най-стабилните тимове в състава на местната трета дивизия, пише „24 часа“.

Стана ясно още, че всички дължими суми към футболистите и треньорите от мъжкия отбор са изплатени. Клубната управа оказва съдействие на футболистите да си намерят нови отбори.

През миналата година в Долни Чифлик бе открит най-модерния стадион във Варненско. За него, базата в Шкорпиловци на тима, както и за една детска площадка бяха усвоени близо 6 милиона лева по програмата на ЕС за развитие на селските райони.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558