Намери ни
To Top

Супер сделка! Трансферът на зимата! Всички трябва да чуят, до броени часове Асприля подписва с…

Всички фенове на футбола с интерес ще чуят най-новата трансферна информация за играч номер 1 в А група Асприля. До часове той ще подпише договор с гранд от ОАЕ. Това твърдят медии в чужбина. Данило Асприля е в Обединените арабски емирства и ще премине прегледи в гранда Ал Аин, съобщават местните издания.


Колумбийската звезда и голмайстор на Литекс е сниман в самолета, а източниците твърдят, че вече е в местен хотел и изчаква да мине изследванията. Ако всичко е наред се очаква той да парафира с Ал Аин, който е най-успешният клуб в Обединените арабски емирства.

Отборът има общо 58 трофея, от които 12 шампионски титли. В момента е лидер в класирането с 34 точки след 13 изиграни кръга.

В касата на Литекс пък се визира, че трябва да влязат около 6 милиона лева по трансфера. Имаше различни информации и варианти Данило да остане в България за по-дълго, но последните събития свързани с А група и оранжевите накланят везните към негов трансфер.

Литекс пък ще направи поредна отлична сделка на трансферния пазар. Очаква се такива и още по-солидни да се случват в ЦСКА следващите сезони, ако Гриша Ганчев се установи трайно като водеща фигура, определяща бъдещето на червените.

Ощр от категория Трансфери