Намери ни
To Top

Разкрития от кухнята! Планът на Моуриньо да премине в друг отбор взима жертва

Жозе Моуриньо не се притесни много от раздялата си с Челси, а се оказва, че Специалния вече е работил по продължаване на кариерата си. Слуховете, че уволненият преди дни  мениджър може много скоро да поеме Манчестър Юнайтед стават все по-упорити в днешните издания на Острова. Според „Сън“ Луис ван Гаал вече е разжалван и  са започнали първоначални преговори с португалеца за възможността той да го замени. Последният става все по-непопулярен сред феновете на „червените дяволи“, които вече в няколко анкети категорично изразиха становището, че холандецът трябва да бъде освободен незабавно.


В събота Манчестър Юнайтед записа трета поредна загуба и общо шести мач без победа във всички турнири. Според повечето източници Ван Гаал ще бъде уволнен при загуба от Стоук Сити на „Боксинг дей“. В най-добрия случай холандецът може да е получил ултиматум за следващите два мача – със Стоук и с Челси.

Информацията на „Сън“ гласи, че разговори с представител на Моуриньо са били проведени още преди злополучния мач с Норич в събота. „Дейли Мейл“ добавя, че Специалния на часа би се впуснал в предизвикателството да поеме Манчестър Юнайтед. Моуриньо е фаворит за поста, ако Ван Гаал бъде освободен, но Райън Гигс обаче също има сериозни ансове да излезе на преден план по-рано от очакваното.

Самият Жозе вече заяви, че остава в Англия и няма никакво намерение да си взима почивка от футбола.

Ощр от категория Трансфери