Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/page3011.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Става страшно, прецедент в световната история! Още тази зима, ЦСКА на Ганчев взима… – Sportove
Намери ни
To Top

Става страшно, прецедент в световната история! Още тази зима, ЦСКА на Ганчев взима…

Прецедент – такова нещо не се е случвало в световната футболна история. Благодарение на БФС и на Гриша Ганчев, ЦСКА София още тази зима може да направи най-мащабната селекция на тим от В група.

Засега комисиите към Централата изхвърлят Литекс от А група, а ако това се случи, то голяма част от най-талантливите български футболисти ще имат нужда от нов отбор още през зимата.

По този начин ЦСКА на Ганчев става фаворит за подписите на Илия Миланов, Малинов, Гълъбов, Горанов, Недялков, Станоев, Колев, Минчев, Десподов и прочие…

Осъществят ли се визираните сделки, то ЦСКА ще бъде един от най-мощните отбори в България още тази зима (като селекция, дълбочина на състава и естествено фенска подкрепа), което ще е световен прецедент за тим от трето ниво на футбола в дадена страна.


И други грандове са били в ниски ешалони по една или друга причина, но никой не е събирал чак толкова мощен състав за стандартите на страната си.

От БФС пък са на път тотално да изпуснат правилната линия в развитието на най-обичания в България спорт. Припомняме, че към момента оставаме с 9 отбора в А група и с изключително слаба Б група.

А тимове като ЦСКА, Локо София, Литекс, футболен град като Бургас, сериозни центрове като Видин, Добрич, Перник и прочие реално са на позиции, които са незавидни за родния футбол и ограничават шансовете България да има стойностен национален отбор.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558