Намери ни
To Top

Все още има какво да постигнем през сезона, вярва Хари Магуайър

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър смята, че той и неговите съотборници са достатъчно опитни, но не го показват на терена. В частност английският национал говори за това, че доста често отборът от “Олд Трафорд” не успява да “затваря” мачовете си, когато е бил в изгодна позиция. И все пак той вярва, че тимът има за какво още да играе през кампанията.

“В клуба съм от дълго време и знам, че около нас винаги се шуми – било то във връзка с мениджъра или с играчите.


Наясно сме, че всички трябва да останем съсредоточени и единни, за да преследваме целите си. Все още смятаме, че през този сезон можем да постигнем успехи: предстои ни финал във ФА Къп и двубои във Висшата лига. Всички сме едно цяло – футболистите, мениджъра, феновете, щаба ни”, коментира Магуайър в интервю за “Скай Спортс”.

“Футболът е странна игра. Когато печелиш мачовете си, това те прави по-уверен. Когато обаче получиш удар, мислиш малко за това в следващия си двубой. Нашият тим е много опитен и знаем, че можем да се представяме по-добре. Трябва да станем по-добри в това (да печелим – б.р.), когато имаме преднина в дадени мачове. В този клуб се иска да побеждаваме и сме длъжни да се справяме по-добре”, добави бранителят.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол