Намери ни
To Top

Ратклиф говорил с Тухел за Манчестър Юнайтед

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел, който обяви, че след края на сезона ще напусне баварците, е новото име, спрягано за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед. Според “Кикер” новият съсобственик на “червените дяволи” сър Джим Ратклиф вече е осъществил контакт с германеца и двамата са говорили относно възможността Тухел да поеме Юнайтед. Паралелно с това същият източник твърди, че е много малко вероятно бившият мениджър на Челси и ПСЖ да остане на “Алианц Арена” при евентуален успех в Шампионската лига, каквито спекулации се появиха.

Настроенията срещу Тен Хаг се засилиха още повече след вчерашния полуфинал във ФА Къп, в който Манчестър Юнайтед пропиля аванс от три гола срещу Ковънтри Сити и бе на крачка от срамно отпадане.


Твърди се, че самият Тухел харесва идеята да се завърне в Премиър лийг и да поеме Манчестър Юнайтед. Другите двама големи кандидати за поста на Тен Хаг са Греъм Потър и Гарет Саутгейт.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол