Намери ни
To Top

Собственикът на Интер призова за уважение към Милан в случай на титла за “нерадзурите”

Китайският собственик на Интер Стивън Жанг призова за уважение към големия съперник Милан днес, в случай че “нерадзурите” спечелят срещата довечера и си осигурят и математически Скудетото.

Бизнесменът е надъхал играчите си за победа в дербито във видеоконферентна връзка с тях преди вчерашната тренировка. Жанг се включи от Шанхай, където изгледа на живо Гран При на Китай във Формула 1.

Собственикът на Интер поздрави отбора и му пожела успех в “Дерби дела Мадонина”. “Няма нужда да ви мотивирам преди дербито. Искам само да ви благодаря за това, което сте направили досега. Играйте утре, за да се наслаждавате на играта, защото ако не спечелим титлата утре, то това ще се случи скоро.

Успех на всички. Ако това се случи в дербито, запазете ценностите на Интер, които са спортсменство и уважение към съперника”, каза Жанг към тима на Симоне Индзаги, цитиран от “Гадзета дело Спорт” и “Ла Република”.

На противоположното мнение бяха ултрасите на “нерадзурите”, които също надъхаха играчите вчера. Те скандираха песни, развяваха знамена и се срещнаха с играчите на Интер, като ги призоваха “да се възползват от мача, за да накарат играчите на Милан да си платят”. Особено активни бяха привържениците към бившия играч на „росонерите“ Хакан Чалханоолу.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол