Намери ни
To Top

Чави надъха футболистите на Барселона преди Ел Класико

Тази сутрин играчите на Барселона бяха събрани от своя наставник Чави след поражението от ПСЖ и отпадането на 1/4-финалите в Шампионската лига, съобщава днес “Мундо Депортиво”. Каталунският наставник е изнесъл кратка, но надъхваща реч пред своите възпитаници, които максимално бързо трябва да сменят своя фокус и да забравят поражението, тъй като още в неделя имат нова тежка задача да се изправят в Ел Класико срещу Реал Мадрид.

“Трябва да вървим твърдо след Реал Мадрид,” е било основното послание на Чави, акцентирайки върху това, че от “Камп Ноу” все още не са казали последната си дума в първенството. В момента Барселона изостава на осем точки от “лос бланкос” в класирането, но успех на “Сантиаго Бернабеу” ще намали разликата само на пет и ще даде нов силен психологически тласък на каталунците.


Освен това Чави вярва, че по този начин неговите футболисти биха могли да вземат психологическо предимство в оставащите кръгове до края, още повече, че Реал Мадрид продължава в Шампионската лига и това може да повлияе на концентрацията в шампионата.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол