Намери ни
To Top

Каземиро: Трофеи и Манчестър Юн в ШЛ? Хайде да не говорим за това

Манчестър Юнайтед е на 11 точки от четвъртото място в Премиър лийг и е с отрицателна голова разлика, заради което Каземиро признава, че не се чувства добре. Опитният бразилец, спечелил всичко с Реал Мадрид, се сблъска с друга реалност на “Олд Трафорд” и се оплака, че това го тормози.

“Трудно е – коментира той пред ESPN. – Най-много ме дразни това, че не се борим за трофеи.


На 20 точки сме от първото място. Понякога дори не мога да спя, това е реалността”.

“Няма смисъл да говорим за купи или за място в Шампионската лига, а трябва да мислим само за съответния мач за деня – продължи Каземиро. – В изминалите три двубоя имахме възможност да спечелим 9 точки, но в крайна сметка взехме само 2 точки. Разочаровани сме. Нека да го караме ден за ден, като сега да се фокусираме само върху идната среща с Борнемут”.

Тимът на Ерик тен Хаг последователно записа 1:1 срещу Брентфорд, 3:4 срещу Челси и 2:2 срещу Ливърпул, като и в трите мача в някакъв момент водеше в резултата.

Все пак Каземиро е доволен от начина, по който той и съотборниците му се реагирали на силната игра на Ливърпул в неделя. “Дербито беше на бързи обороти и изиграно много добре. Класика! Изправихме срещу един от лидерите в първенството, които се намира в силна форма, но отговорихме подобаващо. И двата тима имаха шансове”, удовлетворен е 32-годишният полузащитник.

Манчестър Юнайтед все пак има реален шанс за трофей, тъй като е полуфиналист за ФА Къп, където съперник ще му бъде Ковънтри (21 април). В другия полуфинал един срещу друг излизат Манчестър Сити и Челси.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол