Намери ни
To Top

Полицията „хвана“ ракети с по 380 изстрела и куп бомбички на „Васил Левски“

Слушай на живо

Слушай на живо:
Левски – ЦСКА

Полицейските органи са намерили ракети с по 380 изстрела и множество бомбички при претърсването на стадион „Васил Левски“, където днес ще играят Левски и ЦСКА.

Освен това полицаите са се натъкнали на множество бомбички и взривни устройства с дистанционно. Претърсването на съоръжението в центъра на София е започнало в 6:30 часа сутринта. Установено е, че някои от охранителните камери на „Васил Левски“ са били изключени, поради което не може да се види как са внесени въпросните пиротехнически изделия.


От полицията дадоха импровизиран брифинг на пистата на Националния стадион, като признаха, че са изненадани от количеството ракети и бомби. „От това, което виждаме спокойно може да гледаме заря едно полувреме. Видяхме призивите на клубовете, но виждате феновете колко са съобразили с това нещо“, каза пред журналистите главен инспектор Иван Георгиев, който е началник на сектор „Масови мероприятия“ към СДВР.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига