Намери ни
To Top

В Лийдс притеснени за Илия Груев

Халфът на Лийдс Илия Груев е под въпрос за предстоящия двубой с Хъл Сити през уикенда. Както е известно 23-годишния национал получи травма на глезена на левия крак по време на мача на България с Азербайджан (1:1). Тя стана в момент, когато той овладя топката при единоборство в центъра, но стъпи накриво. И точно в този миг играч на домакините стъпи върху огъналия се глезен.


Мениджърът на Лийдс Даниел Фарке потвърди, че Груев се е оплакал от болки в глезена, които може да го извадят от групата за мача с „тигрите“. „Илия Груев сподели за проблем с връзките на глезена след мача на България“, каза Фарке на официалната си пресконференция.

Това обаче не е единственият проблем пред наставника. Още трима ключови играчи са под въпрос за предстоящата среща. Става въпрос за Жоржиньо Тутер, Конър Робъртс и Уилфред Ньонто, които също имат леки травми и не е сигурно дали ще се възстановят навреме.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол