Намери ни
To Top

Халф на Левски се включи в кампанията за Здравко Жилов

Един от най-големите таланти на Левски (София) – Асен Митков публикува емоционален пост в личния си профил в Instagram.Младият футболист, който премина през школата на Ботев (Пловдив), подаде ръка на Здравко Жилов.

Ето какво написа играчът на „сините“: Обръщам се към хората с големи сърца. На 25 март Здравко Жилов, човек отдаден на футбола и мой приятел, беше сполетян от огромна трагедия.


При пожар в Германия Здравко загуби едни от най-близките си хора – брат си, неговата съпруга и двете им деца. В този тежък за семейството момент те имат нужда от нашата подкрепа.

Необходима е немалка сума, за да бъдат върнати телата на близките в България. Нека помогнем с каквото можем. Моята фланелка на Левски с подписи на всички играчи ще бъде пусната на търг в моя профил. Началото на търгът е 11.00 часа на 27 март, краят е в 11.00 часа на 28 март. Наддаването става чрез коментар под публикацията. Споделете за инициативата и на своите приятели. Нека подкрепим семейството на Здравко.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига