Намери ни
To Top

Лацио се интересува от защитник на Арсенал

Лацио проявява интерес към защитника на Арсенал Нуно Тавареш. В момента португалецът е под наем в Нотингам Форест, като бъдещето му е неясно. Той със сигурност не влиза в плановете на мениджъра на „артилеристите“ Микел Артета, така че клубът едва ли ще го спре при добра оферта.

Според информация на „Кориере дело Спорт“, новият наставник на Лацио Игор Тудор лично настоява за привличането на Тавареш на „Олимпико“.


Той познава отлично качествата му от съвместния им престой в Олимпик Марсилия и смята, че 24-годишният играч ще бъде полезен за „орлите“.

Тепърва предстоят разговори между Арсенал и Лацио, но вероятността да се стигне до сделка не е малка. Тавареш пък може да е доста полезен, защото освен като ляв бек, може да действа добре и в дясната зона на отбраната, а при нужда може да бъде използван и в по-предни позиции по крилото.

Цената на португалеца е около 15 милиона евро, но от Лацио ще опитат да свалят тази сума. Другият вариант е да пробват да вземат играча под наем с опция за откупуване.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол