Намери ни
To Top

Атанас Чернев: Имахме тотален контрол над мача, но липсваше завършващият удар

Защитникът на Ботев (Пловдив) Атанас Чернев даде мнението си след победата на своя тим над Етър. “Канарчетата“ се наложиха с 2:0 у дома. Именно бранителят отбеляза първото попадение в двубоя, което и първо за него в мъжкия футбол.

„Благодаря за наградата, тя е плод на труда за целия клуб.


Щастлив съм, че отбелязах дебютния си гол, това бе една моя мечта и аз я сбъднах.

Имахме тотален контрол над мача, но липсваше завършващият удар. Липсата на гол малко изнерви играта в един период, но най-важното е, че се справихме и трите точки са при нас. Голът беше инстинкт да съм там, за мой късмет топката се озова на точната позиция и отбелязах.

Винаги е много важно да защитаваш своята позиция на терена. Конкуренцията е голяма. Едно попадение не дава нищо сигурно, но е хубаво. Важното е да се справяш на тренировките и да защитаваш мястото си. Не усещаме напрежение, атмосферата е добра. В последния мач нямахме късмет, но запазихме едно добро настроение и спечелихме трите точки. Не е тайна, че Купата ни е цел, ще бъдем на 100 процента“, завърши Атанас Чернев.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига