Намери ни
To Top

Де Йонг бесен, изнесе цяла тирада срещу пресата преди мача с Наполи

Халфът на Барселона Френки де Йонг изрази публично възмущението си от появилите се в последно време не особено ласкателни коментари за него и бъдещето му на “Камп Ноу”.

“Напоследък бях малко ядосан за това, което излиза в пресата. Появяват се информации, които не са верни. Не мога да разбера защо се говорят неща, които са лъжи.


В пресата се говори за моя договор, излизат някакви твърдения, че печеля по 40 милиона… а това е доста далеч от реалността. Мисля, че това са неща, които пресата прави с много играчи и треньори, пишат се неща, които не са верни. Мисля, че в пресата трябва да се променят тези лъжи за мен. Съотборниците ми са на най-високо ниво, понякога чувствам, че не съм нивото на Барселона, но съм много щастлив тук, това е клубът на моите мечти и се надявам да остана още много години,” коментира Де Йонг.

След това той коментира вече по-конкретно и утрешния първи сблъсък с Наполи от 1/8-финалите в Шампионската лига.

“Много сме развълнувани заради осминафиналите, защото не сме били на това стъпало от няколко години. Наистина го очакваме с нетърпение. Наполи има страхотен отбор, миналата година станаха шампиони в Италия. Тази година им е малко по-трудно, но успяха да стигнат до осминафиналите, така че ще бъде труден мач. Хвича Кварцхелия е играч на много високо ниво. Той има всичко – може да се надиграва един на един, има добър пас, бележи голове и може да прави разликата, което ще е важно утре,” заяви нидерландският полузащитник.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол