Намери ни
To Top

От Португалия: Челси е платил самолета, с който Аморим летя до Лондон

Португалският журналист Педро Сепулведа разпространи днес изненадващата информация, че самолетът, с който Рубен Аморим пътува до Лондон на 22 април, е бил платен от Челси. Тогава бе разпространена информацията, че треньорът на Спортинг (Лисабон), който все още бе свързван и с Ливърпул, е пристигнал в английската столица, за да изслуша предложение на Уест Хам. Сепулведа обаче твърди, че това не е вярно и Аморим всъщност се е срещнал с членове на борда на директорите на Челси. Португалският журналист добавя, че Маурисио Почетино ще напусне лондончани след края на сезона.


Мат Лоу от „Дейли Телеграф“ информира, че от Челси категорично отричат тази информация.

По същото време Флоран Плетенберг от „Скай Германия“ настоява, че Аморим продължава да бъде на първо място в списъка на Уест Хам.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558