Намери ни
To Top

Клоп даде песимистични новини за Жота и Алисон, не спомена нищо за Салах и Нунес

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че поредната контузия на Диого Жота ще го извади от строя за месеци. Към тази неприятна новина германецът добави, че Алисон Бекер, който получи мускулна травма преди мача с Брентфорд, все още не е на разположение и няма да се завърне в „обозримо бъдеще“. Къртис Джоунс също е аут за утрешния двубой с Лутън Таун. Имаше слухове, че Мохамед Салах и Дарвин Нунес също са с травми след последния мач, макар че Клоп не спомена имената им сред тези на играчите, които имат проблеми, което бе възприето като добър знак.


Все още не е ясно дали Доминик Собослай и Трент Александър-Арнолд ще успеят да се възстановят за финала срещу Челси в неделя, тъй като до момента двамата все още не са подновили тренировки с отбора.

„Бих искал да кажа, че нямаме проблеми, но имаме такива. Алисон има мускулна контузия, която не знаем колко време ще отнеме, но определено няма да се върне в обозримо бъдеще. Диого е аут заради проблем в коляното, Къртис е с проблем костта и с връзката. За Диого става въпрос за месеци, а не са седмици. Не мога да дам срокове. 

За останалите ще гледаме ден за ден. Трент и Собослай са близо до завръщането, но все още не тренират с отбора, така че все още не са на разположение.

Намираме се на мястото, на което сме, заради младите играчи. Все още имаме опции благодарение на тях – Джеймс Макконъл, Боби Кларк, Люис Кумас, Джейдън Данс са огромни таланти. Ще видим какво ще направим.

Лутън играе невероятно дори в мачовете, в които губи. Имахме труден двубой на техния стадион. Сега откриха как да се чувстват удобно и при владеенето на топката. Рос Баркли се връща към най-доброто от себе си. При Локонга си личи, че е взет под наем от Арсенал. Ситуацията с Том Локиър ги сближи и те станаха по-единни. Заслужават уважение“, заяви Клоп по време на днешната си пресконференция. 

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол