Намери ни
To Top

Клубовете от Премиър лийг са уверени, че Нотингам ще последва съдбата на Евертън

Клубовете от Премиър лийг очакват Нотингам Форест да стане втория отбор през този сезон, който да бъде наказан с отнемане на точки за нарушаване на правилата на финансовия феърплей. Крайното решение трябва да бъде взето окончателно през следващия месец, но тимовете от най-висшия ешелон на английския футбол са категорични, че ще се стигне до ново наказание. 

По-рано през този сезон Евертън бе наказан с отнемане на 10 точки за същите провинения, а Форест и “карамелите” получиха нови обвинения за нарушаване на финансовите правила на 15 януари. Очаква се до края на тази седмица да има решение по обжалването на първото наказание на Евертън, което бе наложено през ноември.


 

Правилата на Премиър лийг сочат, че всеки тим може да отчете загуби в размер на 105 милиона паунда, а тези в Чемпиъншип до 39 млн. от английската валута. Нотингам Форест се изкачи до най-високото ниво във футбола на Албиона през лятото на 2022-а година, което означава, че те получават осреднена възможност от допускането на загуби в размер на 61 млн. Форест се впуснаха в сериозна работа на трансферния пазар и от постигането на промоцията до момента те са привлекли цели 43 играчи, от които 30 в първия летен трансферен прозорец.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол