Намери ни
To Top

Лудогорец и Черно море ще трябва да защитят високите си амбиции

Отборите на Лудогорец и Черно море се изправят един срещу друг в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Разград е с начален час 16:00 и ще бъде ръководена от Волен Чинков.

Двата тима са в пряка битка за върха на шампионата, като към момента “моряците” имат три точки преднина – 45. “Орлите” обаче са с мач по-малко и могат да вземат аванс пред варненци при успех днес.


Лудогорец е в много важна серия от срещи, като двубоят с Черно море идва между двата сблъсъка с швейцарския Сервет. Първият мач като гост завърши без попадения – 0:0, а в четвъртък е реваншът в Разград. Дебют за “орлите” може да направи последното ново попълнение – националът Ивайло Чочев, който наскоро бе взет от ЦСКА 1948.

Черно море има някои сериозни кадрови проблеми за мача. Основният бранител Влатко Дробаров няма да бъде на разположение, като същото важи и за Мазир Сула. Алекс Фернандес пък има желание за трансфер и не е ясно дали ще бъде на 100% за сблъсъка.

Двата тима вече се срещнаха веднъж в рамките на сезона, като през есента варненци победиха с 1:0 като домакин с попадение на Цветомир Панов.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига