Намери ни
To Top

Еди Хау с коментар за Ашуърт и Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау твърди, че до момента от Манчестър Юнайтед не са влезли с контакт със „свраките“ относно спортния директор Дан Ашуърт. Вчера излезе информация, че последният вече е информирал клуба от „Сейнт Джеймсис Парк“, че иска да напусна поста, за да поеме същата функция на „Олд Трафорд“. Двата клуба обаче трябва да договорят евентуалната компенсация за прекратяване на сега действащия договор на Ашуърт. Според Хау ситуацията е необичайна и трябва да бъде разрешена възможно най-скоро.


„Тази тема често присъства в новините в последно време, което обикновено означава, че нещо ще се случи. Доколкото аз знам, клубът не е имал контакт с никого от Манчестър Юнайтед. Каквото и да се случи, искаме бързо решение. Ситуацията е необичайна, защото обикновено спекулациите са за играчи.

Това е дългосрочна позиция. Трябва дълго време да работиш на нея, за да береш плодовете на труда си. Промяната в един футболен клуб отнема много време, за да може процесите в него да станат такива, каквито искате. Дан от кратко време е тук. Ще видим какво ще се случи. Нюкасъл е огромен клуб, който ще продължи да функционира по ефективен начин, независимо кой работи в него“, заяви Хау.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол