Намери ни
To Top

Голмайсторът на Несебър си намери отбор в Италия

Голмайсторът на Югоизточната Трета лига Виктор Янев ще играе през пролетта в отбора на Ротонда от италианската Серия “Д”, съобщава сайтът notiziariocalcio.com. Договорът между страните вече е подписан и българският нападател вече е картотекиран в новия си отбор. 

Янев, който е роден през 1998 година, има може да се похвали със статистика от 26 попадения в 20 мача през есента за отбора на Несебър във всички турнири и има сериозен принос за лидерската позиция на „делфините“. Така през пролетта воденият от треньора Николай Жечев отбор трябва да се справя и без топреализатора си.


 

„Сложна и тежка операция от всички гледни точки, тя завърши положително благодарение на безценната консултантска дейност на компанията G C Calcio & Sport Management“, пише още изданието. 

Освен в Несебър, Виктор Янев е играл за бургаските Черноморец, чийто юноша е, и Нефтохимик, както и за Пирин (Благоевград) във Втора лига. 

От изданието той е представен като ”мощен, здрав нападател, срещу когото е трудно да се изправиш; свикнал да се дуелира в и извън наказателното поле, той изцяло напомня на Паскуале Луизо, който е играл по терените на Серия “А” между 90-те и 2000-те години и е известен също като „бика Сора“. 

За Виктор Янев това е първо излизане в чужбина, а клубът от Калабрия му предлага отлични условия за работа, както и като финанси и битово настаняване. Ротонда е на 11-о място от 18 отбора в поток “Н” на четвъртото ниво на италианския футбол, на 9 точки от местата даващи право на плейоф за промоция в Серия “С”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига