Намери ни
To Top

Ще се изиграят 10 мача от НБА

В днешната нощ на 1-и февруари (четвъртък) предстои да се изиграят десет двубоя от програмата на редовния сезон на НБА.

Вечерта ще бъде открита с мач между Лос Анджелис Клипърс и Вашингтон Уизърдс, като съперниците тук имат съвсем различни амбиции. ЛА са в битката за първите шест места в Западната конференция, които дават право на директно участие в 1/8-финалите на плейофите, докато “вещиците” са предпоследни на Изток с катастрофален баланс от 9-37, като ще се борят за честта си. Двубоят започва от 2:00 българско време.


По същото време излизат и отборите на Кливланд Кавалиърс и Детройт Пистънс. Съперниците са част от Западната конференция, като “кавалерите” също се борят за място в плейофите, докато техният опонент е закотвен на дъното.

Последната среща от този часови диапазон противопоставя петиците на Шарлът Хорнетс и Чикаго Булс. Биковете се борят да запазят деветото си място на Запад, което ще им даде шанс да играят в плейофите, докато има само два отбора под “стършелите” в същата конференция.

В 2:30 часа започва и най-очакваният мач за българската публика, който противопоставя Сакраменто на Александър Везенков, който е пети на Запад и Маями Хийт, който е осми на Изток.

За съжаление, може и да не видим българина в игра, тъй като той все още изпитва проблеми с коляното си.

Половин час по-късно ще бъде даден старт и на още няколко срещи, като първата от тях е между лидера в Западната конференция Минесота Тимбъруувс и осмия в същата конференция Далас Маверикс.

По същото време играят и два от отборите в челото на Западната конференция – Денвър Нъгетс и Оклахома Сити Тъндър, които заемат второ и трето място.

В мач противопоставящ отбори от две конференции опашкарят на Запад Сан Антонио Спърс ще приеме седмия Орландо Меджик.

Последната среща от същия часови диапазон предлага отново мач само между отбори от западното крайбрежие. Това са Ню Орлиънс Пеликанс, които са 7-и и Хюстън Рокетс, които са 11-и.

В 3:30 часа Бруклин Нетс, които са шести на Запад ще приемат единадестия на Изток Бруклин Нетс.

Последни на паркета в 5:00 часа започва мачът между Портланд Трейл Блейзърс и Милуоки Бъкс. Блейзърс са последни на Запад, докато Бъкс са втори в Източната конференция.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол