Намери ни
To Top

Де Лаурентис развързва кесията преди финала за Суперкупата на Италия

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е ще мотивира допълнително своите футболисти със солидни финансови бонуси в желанието си тима да триумфират във финала за Суперкупата на Италия тази вечер. 

“Партенопеите” триумфираха с титлата на страната през миналия сезона, когато начело на състава бе Лучано Спалети, но след напускането му през лятото са почти неузнаваеми. Първоначално Руди Гарсия замени Спалети, но само няколко месеца по-късно на свой ред той напусна, а на негово място застана Валтер Мадзари. Хаосът и непостоянството от началото на настоящия сезон поставят Наполи за момента едва на осмо място в класирането на Ла Лига.


Въпреки това те си осигуриха място във финала, след като триумфираха над Фиорентина с 3:0 през миналата седмица. 

Сега няколко различни източника информират, че Де Лаурентис е готов да предложи солидни финансови стимули, за да мотивира футболистите за триумф срещу водача в Серия А и смятан за основен фаворит тази вечер – Интер. Победителят в двубоя ще прибере осем милиона евро, а загубилият пет милиона от европейската валута. Евентуален успех на Наполи също така ще спомогне за облекчаване на натиска върху отбора и самия Де Лаурентис след неубедителното представяне в последните месеци.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол