Намери ни
To Top

Агентът на Марсиал разкри истинската причина за отсъствието му

Новината на “Дейли Мейл”, че Антони Марсиал е бил отделен от основната група футболисти на Манчестър Юнайтед и пратен да тренира отделно заради слаба физическа форма, не е вярна. Това заяви агентът му Филип Ламболи, според когото истината е, че нападателят е контузен и му предстои операция.

“Антони няма никакъв проблем с мениджъра и не е изваден от тима – заяви импресариото пред “Мирър”. – Той се оплаква от болки в аддукторите.


Става дума за проблем, който го тормози от известно време и с който трябваше да се справим доста по-рано. Това му пречеше досега да бъде на 100%. Но сега Марсиал ще претърпи малка операция”.

“Моят клиент е в Манчестър Юн вече девети сезон и ако през този период не е бил изключителен професионалист, отдавна да го нямаше там”, добави Ламболи.

Контрактът на французина с клуба изтича в края на сезона, като засега не се водят преговори за подновяването му. Въпросният договор беше подписан през 2019 година, като според него той взима по 12 млн. евро годишно.

Марсиал не е играл от пет седмици насам. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол