Намери ни
To Top

Див екшън на Летище “София“: Гранична полицайка скочи на бакшиш, а той… ВИДЕО

Напрежение между шофьор и служителка на гранична полиция е възникнало на летището в София. Ситуацията на Терминал 2 е заснета от водача, който се оказва, че е таксиметров шофьор – Петър Караиванов, пише glasnews.bg.

В разпространените кадри се чува, че граничната полицайка казва на водача да не я снима няколко пъти, докато водачът отвръща с думите: „В моята кола мога да правя каквот си искам“. Впоследствие служителката на „Гранична полиция“ посяга през прозореца на автомобила и бута телефона на шофьора.


Тогава той крещи „Не ми блъскай телефона, ма“.

Потребители в мрежата са възмутени от поведението и на двете лица в клипа.

@peter.karaivanov0

 

♬ original sound – Peter Karaivanov

 

„Агресията никога не помага, по лицето й личи, че е решена на всяка ще го накаже, защото има силата възможността да го направи“, пише Иво Б.

„Абсюрдистан е това, тези са над, над, над законите“, добавя Нури С.

„Няма право да посяга на чуждо имущество госпожата, добавя друг потребител.

Други застанаха на страната на униформената.

„Тва е летище, там правилата са други. Мерките за сигурност са по-затегнати от други локации. А и вероятно сте спряли неправомерно. Аман от разбирачи.“, посочава А Петров. Той бе контриран, че такситата имат право да паркират там.

„Това, ако беше в Западна Европа, да са го изкарали, влачейки от колата. Можел да си “прави,каквото иска” …поредният наглец“, смята А.Димитров.

От публикацията не става ясно каква предисторията на случката, но хората смятат, че такава със сигурност е имало.

В друго видео от същия шофьор, друг служител на „Гранична полиция“ му разяснява, че концесионерът определя кой може и кой не може да паркира на въпросните места.

 

@peter.karaivanov0

 

♬ original sound – Peter Karaivanov

 

Ощр от категория