Намери ни
To Top

Ще се възползва ли Рилски спортист от кризата в Балкан?

Отборите на Рилски спортист и Балкан се изправят един срещу друг в един от най-интересните мачове на 15-ия кръг в Националната баскетболна лига. Срещата в Самоков започва днес от 13:00 часа и ще бъде излъчена пряко в ефира на Max Sport 2.

Двата отбора се намират в съвсем различен етап от сезона си, като в последно време при Рилски се забелязва прогрес, докато при шампионите е обратното. Самоковци спечелиха шест от последните си седем мача, докато ботевградчани имат само три победи в последните си 11 срещи във всички турнири.


Тази лоша серия провокира треньорска смяна при “зелените”, които вече ще бъдат водени от сърбина Небойша Кнежевич, заменил досегашния наставник Петър Златанович. Именно днес Кнежевич ще направи дебюта си начело на Балкан. Както е известно, Девин Харис и Карл-Йохан Липс бяха освободени от клуба.

Двата тима си съседи във временното класиране, като Рилски спортист заема четвъртото място в таблицата с баланс от 9 победи и 5 загуби, докато Балкан е пети с актив от 8 успеха и 6 поражения.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол