Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot493545.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Васил Евтимов: Ако топката бе влязла накрая, ставахме герои – Sportove
Намери ни
To Top

Васил Евтимов: Ако топката бе влязла накрая, ставахме герои

Наставникът на Черноморец Васил Евтимов говори след загубата от Рилски спортист с 67:69 в двубой от 13-ия кръг на НБЛ. Това бе първо поражение за бургазлии през настоящия сезон в първенството.

“Трябваше ни още едно тяло накрая. Ладериън Грифин получи контузия в аддуктора и затова не успях да го използвам през второто полувреме.


Той ни е най-добрият защитник и загубихме такъв играч в много важен момент. Както загубихме този мач, така и можехме да го спечелим. Ако топката бе влязла накрая, ставахме герои. Аз исках този мач да го загубим, защото искам играчите да разберат нещо – от първата част те не бяха готови да играят мач срещу Рилски спортист и затова се получи тази разлика. Ние просто не играехме. И второто нещо, от което много ме боли, е че ние губим мача с пореден трагичен и катастрофален процент от наказателната линия. Не може да стреляме 63%. Ако вкараме 3-4 фала повече, мачът е наш.

Второто полувреме показахме страхотен дух и химия. Ако бяха играли така през цялото време, щяхме да си тръгнем с 12-13 точки победа. Те трябва да разберат, че всяка част от мача е важна. Ще си направят поуките от тази първа част. Не е кой знае каква драма, че сме загубили – още сме на върха. Изпращаме успешна година. Тази загуба идва в неприятен момент, но това е баскетболът. Реал Мадрид също загуби мач в Евролигата, и на тях им се случва. Трябва да се играе сериозно и не трябва да се подценява абсолютно никой. Винаги трябва да си на топ ниво и да даваш всичко от себе си”, каза Евтимов.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558