Намери ни
To Top

Де Лихт поднови тренировки с Байерн

Бранителят на Байерн Матайс де Лихт поднови тренировки с тима на Байерн, обявиха официално от клуба. Досега нидерландецът се готвеше самостоятелно, но от днес вече участва в отборните тренировъчни занимания на баварците.

Де Лихт се контузи в началото на ноември при поражението за Купата на Германия срещу третодивизионния Саарбрюкен с 1:2, като не е играл оттогава. Завръщането му е определено е добра новина за наставника Томас Тухел. Едва ли нидерландецът ще може да играе срещу Щутгарт през уикенда, като в клуба се надяват той да е на линия за последния мач за годината – гостуването на Волфсбург другата сряда.

Контузени в Байерн са още Кингсли Коман, Серж Гнабри, Нусаир Мазрауи и Буна Сар. Вратарят Свен Улрайх също има лека травма на глезена, заради която не пътува с тима при победата на Манчестър Юнайтед с 1:0.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол