Намери ни
To Top

Президентът на Атлетико за Феликс: Щом целува емблемата на Барса, значи така го усеща

Макар между треньора на Атлетико Мадрид Диего Симеоне и нападателя Жоао Феликс да има известно напрежение, президентът на клуба Енрике Сересо се възхищава от играча. Този сезон португалецът е преотстъпен в Барселона, а в неделя предстои дерби между двата тима. Самият състезател вече заяви, че се чувства щастлив при каталунците и явно иска да остане там и занапред.

Феликс дори демонстрира привързаността си към Барса, целувайки емблемата при отбелязването на голове.


“Щом Жоао целува емблемата, явно така усеща нещата, иначе нямаше да го прави. Имайте предвид, че мнозина футболисти правят това нещо, но не знам какво точно си мислят в този момент”, коментира Сересо в ефира на “Кадена Сер”.

Босът на Атлети дори беше попитан дали не би искал Феликс да хване лека настинка и да не бъде на линия за двубоя.

“Жоао е фантастичен футболист. Винаги съм смятал, че футболът трябва да бъде спектакъл с участието на най-добрите играчи. Поради различни причини сега той не е част от Атлетико. Няма да се изненадам, ако той направи силен двубой. Ако пък не стане сега, със сигурност ще се случи в следващия”, добави президентът на столичани.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол