Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot486844.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Франческо Кадеду: Ще се опитаме да спечелим срещу Сан Назер и Хебър – Sportove
Намери ни
To Top

Франческо Кадеду: Ще се опитаме да спечелим срещу Сан Назер и Хебър

Монтана продължи победната си серия в ефбет Супер Волей.

След като повали Левски с 3:2 в София, а след това и Хебър с 3:2 в Монтана, тимът воден от Даниел Пеев преодоля успешно и Дея спорт, като се поздрави с успех над още един класен съперник.

Монтанчани се наложиха над бургазлии с 3:0 (25:14, 25:20, 25:21) в мач от 7-ия кръг.

Така Монтана записа 5-а победа, като с две загуби и 13 точки се изкачи на втора позиция във временното класиране.


Лидер е ЦСКА със същия актив, но с 15 точки.

Дея допусна първа загуба за сезона.

С 4 успеха, 12 точки и мач по-малко, поради отложена среща бургазлии заемат четвърта позиция.

“Те имат хубав сервис, ние го знаем. Играхме зле във всеки елемент – блок, сервис, атака. Имаме състезатели, които имат опит, за да не е проблем фактът, че трябва да играем няколко мача в такъв кратък период. Това, което се случи днес, беше много лошо. Двубоят беше важен. Трябва да се борим за всяка точка, за всяка победа. Волейболът не е толкова стресиращ за тялото. Пътувахме вчера и имахме кратка тренировка. Физически състезателите не са изморени, може би психически. Лукас Мадалоз е щастлив, че направи своя дебют в елита. Хубаво е, че имаме още един състезател, на когото да разчитаме. 
Нямаме друг избор освен да се опитаме да спечелим и двата мача от следващата седмица – срещу френския Сан Назер за “Чалъндж къп” и срещу Хебър в България. Трябва да се опитаме да използваме всеки един шанс”, заяви старши треньорът на Дея Франческо Кадеду.

Последвайте канала ни в

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558