Намери ни
To Top

Меси успокои истерията: Искам да се върна утре, а относно Роналдо…

Аржентинският нападател на Барселона Лионел Меси, който е извън терените поради контузия, която получи в лявото коляно в края на месец септември, днес се подразни от постоянните спекулации за датата на завръщането му на терена. Той реши да спести на медиите гадаенето.

„Подобрявам се от ден на ден, но нямам фиксирани цели, сподели Меси. Винаги си казвам, че не съм фиксирал дата за завръщането си, защото това не зависи от мен.


Въпреки че искам да играя утре, докторите не ми позволяват да го правя. Най-лошото чувство за един спортист е да бъде контузен, но още в началото приех положението и че единственото нещо, което мога да правя, е да се възстановявам възможно най-добре“, предаде агенция „Франс прес“ от Мадрид.

Според лекарския щаб на Барселона възстановяването на четирикратния носител на „Златната топка“ за най-добър футболист в света ще продължи между 6 и 8 седмици, тоест до средата на ноември. На 21 ноември Барселона гостува на Реал Мадрид.

„Аз не се състезавам с Кристиано и вярвам, че и той е в същата позиция спрямо мен. Искам единствено и само най-доброто за отборите си и работя в тази насока“, допълни още звездата на Барселона.

Ощр от категория Тема на деня