Намери ни
To Top

Симеоне: Гризман е роден да играе в Атлетико

Атлетико Мадрид съкруши Селтик с 6:0 и оглави групата си в Шампионската лига. Старши треньорът на “дюшекчиите” Диего Симеоне се изказа ласкаво за звездите Антоан Гризман и Алваро Мората, но не пропусна да похвали и Родриго Рикелме и Самуел Лино, които имат все по-сериозна роля в отбора. 

“Изиграхме много силен мач, но още не сме се класирали. Сигурен съм, че и следващите два двубоя ще са трудни.


Радвам се за прогреса на
Родриго Рикелме. Лино се включи по невероятен начин. Чакат ни добри неща, но аз ще имам главоболие, когато трябва да оставя някой футболист извън състава”, заяви Симеоне

“Дали Гризман е най-добрият в историята на Атлетико? Не обичам подобни сравнения, но предвид постиженията му и това, че пред него има още време, той със сигурност ще остане като един от най-великите играчи на клуба. Никога не съм се съмнявал, че завръщането му ще е от полза за отбора. Той е роден да играе в Атлетико. Когато му поставиш задача, той я изпълнява. Когато го сложиш на различен пост, той се справя. Антоан е скромен и работлив, не създава никакви проблеми. Щастлив съм да го имам в тима”, каза Чоло. 

“Мората? Преди началото на сезона поисках от него 18 гола в Ла Лига. Той е напълно способен да го постигне. В момента е много по-спокоен, с лекота излиза на позиции. Алваро се чувства важен за Атлетико и за Испания и точно това очакваме от него”, добави Симеоне.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол