Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot474316.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
От Нюкасъл няма да предприемат действия срещу своя капитан – Sportove
Намери ни
To Top

От Нюкасъл няма да предприемат действия срещу своя капитан

Капитанът на Нюкасъл Джамал Ласелс има пълна подкрепа от клуба и срещу него няма да бъде провеждано вътрешно разследване, твърди “Дейли Мейл”.

Вестникът допълва, че клубните шефове продължават да преглеждат ситуацията, но са останали доволни, че защитникът е действал при самоотбрана по време на инцидента на 20 август. Вчера английското издание пусна информация, че в нощта на 20 август Ласелс и по-малкият му брат след поражението на “свраките” с 1:0 от Манчестър Сити са били в нощен клуб в Нюкасъл. На излизане от заведението е избухнала свада с друга група, която се е състояла от между шест и осем мъже.


 

По-малкият брат на Ласелс е получил удар в гърлото, което е провокирало и физическата саморазправа, за което свидетелстват видеата, които се появиха в социалните мрежи. Полицията продължава да разследва случката и е отправила призив към евентуални свидетели да се свържат и да предоставят повече информация.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558