Намери ни
To Top

Байерн и Интер си стиснаха ръцете за Павар, бранителят пътува за Милано днес или утре

Байерн (Мюнхен) и Интер са постигнали пълна договорка по всички детайли около трансфера на Бенжамен Павар, съобщава трансферният експерт Фабрицио Романо, цитиран и от “Билд”. 

Вчера се заговори, че директорът на “нерадзурите” Джозепе Марота се е обадил на колегите си в Мюнхен и им е поставил ултиматум решенето за сделката да бъде взето до този следобед. Именно това се е случило днес, когато шефовете на Байерн са дали зелена светлина за завършване на трансфера. От Интер ще платят за Павар 30 милиона евро плюс още 2 под формата на бонуси.


 

Очаква се французинът да пътува за Милано по-късно днес или утре, след което да премине задължителните медицински изследвания и да подпише своя договор. Защитникът твърдо бе решил да напусне Байерн и бе осведомил ръководството на отбора още след края на сезона, но до неговата продажба се стига едва сега. Очаква се шампионът на Бундеслигата да привлече заместник на Павар в следващите дни, като най-често се спряга името на Трево Чалоба.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол