Намери ни
To Top

Още едно име сред вариантите за нов полузащитник на Манчестър Юнайтед

Белгийското крило Еден Азар сериозно обмисля оттегляне от футбола, съобщава европейската преса. Вече бившият футболист на Реал Мадрид се превърна в свободен агент през това лято, след четири разочароващи години като играч на тима. Той премина на “Сантиаго Бернабеу” срещу 115 милиона евро през лятото на 2019-а година и с огромните очаквания да замени Кристиано Роналдо. Престоят му в испанската столица се превърна в истинско разочарование, а той бе преследван от контузии почти през цялото време.


 

Хьойберг вече е работил с наставника на “червените дяволи” Ерик тен Хаг във втория отбор на Байерн (Мюнхен) и двамата се познават добре. Нидерландецът дори опита да го вземе в Аякс през лятото на 2020-а година, когато той премина от Саутхамптън в Тотнъм. Манчестър Юнайтед от седмици е свързван със Софиан Амрабат от Фиорентина, а в последно време и с Райън Гравенберх от Байерн (Мюнхен), други двама футболисти, които Тен Хаг е тренирал в миналото.

Очаква се най-вероятно днес или утре „червените дяволи“ да завършат още две сделки – продажбата на Дийн Хендерсън в Кристъл Палас и заменянето му с вратаря на Фенербахче Алтай Байъндър. От „Олд Трафорд“ продължават да преговарят и с различни тимове в търсене на нов ляв бек след контузията на Люк Шоу.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол