Намери ни
To Top

Европейски грандове се прицелиха в звезди на Айнтрахт (Франкфурт) в навечерието на реванша с Левски

Нападателят на Айнтрахт (Франкфурт) – Рандал Коло Муани, е много близо до трансфер в Пари Сен Жермен, пише журналистът Флориан Платенберг. Френските шампиони предлагат доста изгодни условия за трансфера и е много вероятно той да се случи още преди следващия мач на германците. Самата оферта възлиза на 70 10 млн евро, като вече има устна договорка между двете страни.

Очаква се трансферът да бъде финализиран в следващите 48 часа, което би означавало, че няма да играе в реванша с Левски.


Междувременно вторият най-скъп игра на Айнтрахт – Йеспер Линдстрьом, е пред трансфер в Наполи, информира Фабрицио Романо. От Франкфурт признаха, че е възможно сделката да бъде финализирана скоро.

Срещата между Айнтрахт (Франкфурт) и Левски от плейофите за влизане в групите на Лига Европа е на 31-и август (четвъртък) от 21:30 българско време.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол