Намери ни
To Top

Атлетик (Куклен) 1:1 Несебър – гледайте на живо!

Отборите на Атлетик (Куклен) и Несебър играят при 1:1 в среща от Югоизточна Трета лига. Иван Лазаров откри резултата за домакините в самото начало, а в 44-ата минута опитният Венцислав Христов изравни след центриране отляво. 

Двубоят започна неприятно за гостите, които още в 7-ата минута трябваше да правят принудителна промяна. При първата по-опасна атака за тима на Несебър Михаил Георгиев падна лошо, след като се опита да засече центриране на Дросев.


Футболистът на гостите получи няколко минути медицинска помощ, но в крайна сметка не успя да продължи и бе заменен от Виктор Янев.

Само пет минути по-късно резултатът бе открит. Атлетик организира атака отдясно, откъдето последва и центриране към наказателното поле. Там бранителят на гостите Костов се опита да върне с глава към свой съотборник, но не вкара достатъчно сила и прати топката точно пред краката на Иван Лазаров. Нападателят на домакините от съвсем близка дистанция стреля силно, не сбърка и отбеляза за 1:0.

В 34-ата минута централният защитник на гостите Тодор Петров се размина с ефектен автогол. Той посрещна топката с глава във вратарското поле и я насочи към рамката на Мартин Каишев. Вратарят на Несебър обаче успя да парира удара. Малко след това Николай Дросев пробва рефлекса на Александър Витанов, който спаси с една ръка изстрела на деветката в близкия ъгъл. Последва сериозен натиск на Несебър.

В 44-ата минута силната игра на гостуващия състав даде резултат. Звездата на тима Венцислав Христов посрещна центриране отляво и без проблеми намери мрежата за 1:1. Това беше втори гол за бившия нападател на Левски, Берое и Арда (Кърджали) с фланелката на Несебър. В добавеното време момчетата на морския град можеха да постигнат обрат – първо вратарят на Атлетик Витанов имаше късмет, а след това Дросев шутира опасно покрай вратата. 

След почивката мачът продължи да се развива в същото темпо, като отново Несебър беше по-активният отбор. В 71-ата минута резервата Виктор Янев можеше да намери мрежата отблизо, но първо изстрелът му беше блокиран от бранител, а след това топката се отби в горната греда на вратата на Атлетик (Куклен). 

Атлетик (Куклен) 1:1 Несебър 

1:0 Иван Лазаров (12)
1:1 Венцислав Христов (44)

Стартовите състави:

Атлетик (Куклен): 12. Витанов, 20. Коспартов, 3. Данчев, 15. Гюзлев, 16. М. Иванов, 22. Панов, 10. Сердарски, 17. Лазаров, 30. Джонджуров, 23. Манев, 24. Игнатов. 

Несебър: 1. Каишев, 27. Костов, 4. Т. Петров, 15. Далев, 10. М. Георгиев, 5. Маджаров, 8. Кунев, 18. Нуретин, 9. Дросев, 20. Гавов, 91. В. Христов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига